27. Avrasya Ekonomi Zirvesi Yapıldı

27. Avrasya Ekonomi Zirvesi Yapıldı

Marmara Grubu Vakfı tarafından yirmi yedi yıldır aralıksız olarak tertiplenen Avrasya Ekonomi Zirvesini yirmi yedincisi 21-22 Şubat 2024 günleri başarı ile gerçekleştirildi. ...

Okumaya Devam

Uluslararası İlişkilerimiz


Haberler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram'ı Kutlu olsun.

19.5.2024 - Okunma : 80

Büyük Atatürk’ün Türk İstiklal Savaşı'na ilk adımını attığı tarih olan 19 Mayıs'ın 125. yılındayız. 19 Mayıs Atatürk'ün Türk vatanını kurtarışının, Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolun temellerini atışının tarihidir. Bu önemli Bayram Günü'nde Atatürk'e bize bıraktıklarından, kazandırdıklarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Büyük Atatürk Vatan Sana Minnettardır. Rahat uyu.

Haydar Aliyev 101 yaşında

10.5.2024 - Okunma : 118

Azerbaycan'ın Kurucu Önderi, önceki Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in bugün 101. yaşını idrak ediyoruz. Çağdaş ve modern Azerbaycan'ın kurucusu Haydar Aliyev'in 101. yaş günü münasebetiyle Dr. Akkan Suver Azerbaycan Hazar Televizyonu ile Azerbaycan Devlet Televizyonu'nda canlı yayına katılarak hatıralarından söz etti.

Marmara Vakfı Cemal Bayazıt'ı ziyaret etti

10.5.2024 - Okunma : 55

Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı Dr. Akkan Suver, Genel Sekreteri Sezgin Bilgiç ve İcra Konseyi Üyesi Mahmut Saklı İstanbul Moda Akademisi Direktörü Cemal Bayazıt'a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Dr. Akkan Suver ve arkadaşları İstanbul Moda Akademisi Direktörü Cemal Bayazıt'a 27. Avrasya Ekonomi Zirvesi'nde gösterdiği yüksek alakaya Vakfın minnet ve şükranlarını sundu.

Turan Sarıgülle TUOV'u ziyaret etti

8.5.2024 - Okunma : 161

Marmara Grubu Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Turan Sarıgülle Merkezi Bolu'da bulunan TUOV'u ( Tuna Umut Oran Vakfı) ziyaret etti. Turan Sarıgülle'ye bu ziyaretinde Gündüz Gençcan eşlik etti.

Marmara Vakfı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

6.5.2024 - Okunma : 248

Marmara Grubu Vakfı, yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Ekrem İmamoğlu'na bir tebrik ziyaretinde bulundu. Kabulde Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı Dr. Akkan Suver, Genel Başkan Yardımcısı Cafer Okray, Genel Sekreter Sezgin Bilgiç, AB ve İnsan Hakları Platformu Başkanı Müjgan Suver ve Mütevelli Heyet üyeleri Yüksel Çengel ve Şen Okray hazır bulundu. Ziyarette Başkan Ekrem İmamoğlu'na Vakfın çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunuldu.

Haber arşivi için tıklayınız.